Kutay Uçar Geri Getirmez
Sen sanırım solcusun yaptığın yorumlara bakarsak şimdi sana söylüyor ey ahmak ataput ingiltereye gitti zaferle geri geldi dediler ataput İngilizler ne verdi bunları biliyomusun osmanli çayı neden kaldırıp türkçe denen alfabesi getirdi çünkü millet tarihini bilmesin ve bunuda başardı takı 2002 kadar 2002 önce ataput okula başlayan bir öğrenciye öyle asiladilarki çocukların beyninde güzel yiğit ve kurtarıcı olarak gösterdiler ataputu zihinlerimizi yikadilar ama tarih 2002 olduktan sonra sosyal medya olsun tarihin gizli belgeleri olsun ortaya çıktı şimdi ataput ne iben olduğunu ve onu savunanlar yahudi ve Ermeni pici olduğunu anladım bir Müslüman dediğin ölünce toprağa gömülür bu ataput müslüman değildir boşuna ataput denmiyor ibneye buna inanan da putperesdir vesselâm.
Kutay Uçar Geri Getirmez
Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2ue1Pe&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3wLH-KNHUfTfaLNcAG5JdS
Melih gokcek twitirda mustafa kemal için sünnetsiz ve dinsiz şeklinde yazi yazmiş. 18 yaşindan ufak bir çocuk takmiş buna kafayi ana avrat sövermiş. Mahkemeye vermiş gökcek. Mahkemeden karar çocuk hakli ceza verilemez. Neden ataya sünnetsiz demiş bilmedenmi söyledi dersiniz. Hadi onu geçtik, ata kendi diyor benim hiç dinim olmadi o sebeple butun dinlerin denizin dibini boylamasini isterim diye. Çocuga bide altindan madalya taksalardi bari. Ana avrat gidiyor. Hakli olsa bile ceza almasi lazim. Gokceği bari tikmamislar içeriye. Gökcek iktidar partisinden olmasa muhtemelen belediye başkanliğida giderdi kendide hapse girerdi. Nereden biliyorum. 1990 li yillarin ilk yarisindan sonra bizim orda çayirova belediye başkanliğini refah partili biri kazaniyor. Kizillar kaybediyor. Biride komplo olsun diye ata heykelini tikmiş tuvalete. Tvdekonusu oldu. Kadir inanir bulamadinizmi koyacak başka yer deyince bulamadik dedi baskan. Başkanlik gitti. Bir senede hapis,Erdoğan iki ayyaş dedi aninda geri aldirdilar. Bozdağ tekkeler açilsin dedi aninda geri aldirdilar. Peki başka, dindar anayasa istedi meclis başkani. Hemen geri aldirdilar. Dişaridan çağirildi belliki yenizellandaya gitti meclis başkani. Ata heykelinin karşisina dikmişler bunu. Bizi ingilize amerikaya, anzaklara ve daha kim varsa bağimli devlet yapmiş ata dedikleri yoksa asla böyle bir aşağilama yapilamazdi. Kimse gikini çikaramiyor. Övünsun ecnebilerin içimizdeki uzantilari. Kina yaksinlar. Onlara guvenip onlardan emir alarak yaptilar gezi eylemlerini zaten.
Ne zaman kemalist gerçekleri yazsam benim yazilari gömmeye girer bu kemalistler. .Dur bir şey daha yazayimda haydi bunuda gömün. Çerkez ethem meselesinden bahsetmedik hiç ondan bahsedelim. Yunanlilara karşi kurduğu milis kuvvetlerle onlarin ilerlemesini durduran kahraman. Hemen söyleyeyim çerkez falan değilim. Türküm. Ama adamin hakkini vermek lazim. Yunan kuvvetlerine kök söktürmuş adam milis kuvvetlerle. Kemalist tarihci cemal kutay çerkez ethem olmasa yunan kuvvetleri Ankaraya girer meclisi bile esir alirdi benzeri bir söz soyleyerek bu adamin hakkini verir.Şurada ayaklanma oldu koş çerkez ethem. Burada isyan oldu yetiş çerkez ethem. Hal böyle iken mustafa kemal bu şahsi Albay rutbesindeki ismet inönünün emrine sokmaya kalkar. Adam koskoca yunan ordusunu dizginlemiş düzenli ordu yokken girermi siradan bir albayin emrine. Takmiyor tabi. Yozgat isyani çikmiş yine çerkez ethemi çağiriyor mustafa kemal, yetişiyor çerkez ethem. Tam isyan bastiriliyor bir kurşun, tamda çerkez ethemin dibinden geçiyor. Az kalsin ölecek adam. Kurşunu sıkan yakalaniyor. Neden yaptin lan bunu diye sorgulaniyor. Ankaradan mustafa kemal paşanin emri diyor adam. Senmisin bu iyiliğime karşi bana bunu yapan. Ben o meclisi Mustafa Kemalin başina yikmazmiyim diyor adam. Tabiiki Ankarada duyuyor bu haberi. Hemen vatan haini ilan ediliyor adam. Mustafa kemal tarafindan. Albayİsmetin birlikleri gönderiliyor uzerine. Yunanada haber saliniyor. İsmetin kuvvetleriyle yunanlilar sıkıştiriyorlar bunu. İki arada kaliyor ethem ve kuvvetleri. Ben mehmetciğe silah çekmem diyor adam. Avrupaya geçme izni alarak yunana teslim olmak zorunda kaliyor. Ankara hukumetinin istemelerine rağmen sözünuze sadik olun diyor ethem. Beni ona vermeyin. Yunan sözünü tutuyor, bir ara ürdüne geçiyor ethem. Hastalanmiş. Hastaliği ilerliyor.
Amac vatanı kurtarmaksa , bu gorev Kurtuluş savası ile basarılmıştır. Kurtuluş savası Turkiye için yapılmıştır, Osmanlı hanedanı için değil. Vatan Turkiyedir ve Osmanlı Hanedanı hiç bir zaman bu vatanın bir parçası olmamıştır. Osmanlı hanedanı , kendi yarattığı geri kalmış sistem yuzunden yok olup gitmiştir.
26 mart 1922 tarihli paris mukadderatinda boğazlari elinde tutan müttefik guçler paristeki bariş gorüşmelerinde yunan ordularindan izmir dahil butun bati anadoluyu ve tekirdaği boşaltmalarini ve midye enez hatti benzeri bir hatta çekilmelerini istiyor. Yunanlilarda kabul ediyor. Ama yunanlilar buralari osmanlinin iken işgal ettiler şimdi mustafa kemalin kuvvetlerine devretmeyi kabul ediyorlar. Danişikli dövüş. Zaten daha afyonda iken 5 ay evvelden her yeri boşaltmayi kabul eden yunanlilari büyük taarruzda yendik attik demek yunanin zamani geldiği için yapilan çekilme harekatini muazzam bir zafermiş gibi göstermek değilde başka nedir.adet yerini bulsun diye tatbikat gibi savaşlar. Çekilmeyecek olsa adamlar kazar mevzileri gömulurler içine çanakkale benzeri aylarca uğraş düşmanlari mevzilerden sökmeye. daha yunan trakyadan çekilmeden mustafa kemal tarafindan osmanli devletinin kaldirilarak padişah vahdettinide ülkeden kovmuş olmak gerçek yapilanin osmanlinin tasfiyesi olduğunu göstermezde neyi gösterir. Bu kemalistler çevirdikleri her dolapta deli kizin donu gibi binbir yerden açik vermişler.Bu arada 1920 sonbaharinda ankara hukumetinin ordulari gumruye girip ermenileri barişa zorlamişlar. Girmişsin gumruye çikma orasi bizde kalsin. Yok birde geri çekilmişler. Silahla alabildiğin her yer senindir. Akil işi degıl bunlarin yaptiklari.
İnternette yurt dişi ermenilerinin mustafa kemale ağizdolusu hakaretler ettiklerini görüyoruz. Ben ermeni olsam mustafa kemalin elini öper yatar kalkar ona dua ederdim. Sebep daha evvel açiklamiştik atanin eli ermeni kanina bulaşmadi diye emperyalistler onu türkiyenin başina getirdiler. Peki bu kadarcikmi. Eylül 1918 de bizim ordu Azerbaycanin başkenti baküye bile girmişti. Tek devlet gibi olmuştuk. Ayni tarihte Filistinde ordumuz satilip suriyeden çekildiğimizde mondros antlaşmasiyla kasim başinda azerbaycandanda geri çekildik. Filistinde ordumuzu satan kimdi. Malum kimse. Türkiye türkleriyle azeri türkleri bir daha birleşemesin diye iki arada oluşturuldu sovyet Ermenistani. Sovyet rusya oluşturdu. Ankara bu duruma engel olmak şöyle dursun. Bağimsiz azerbaycanin ruslar tarafindan işgaline sessiz kaldi, hatta para karşiliği açikca onay verdi. En büyük türk bazen bu şekilde olunuyor demekki. 041b061a72